OKULUMUZ SIFIR ATIK BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan " Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kurulmuştur. "Sıfır Atık Yönetim Sistemi " ne proje kapsamında okulumuz adına başvuru yapılmış, yazılı ve görsel tüm belge ve dokümanlar yüklenmiştir. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nce yapılan başvurumuz değerlendirilmiş olup, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve okulumuz temel seviyede " Sıfır Atık Belgesi " almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve diğer çalışanlarımızı tebrik ederiz.

03-01-2022